Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Βραβείο καλύτερης σχεδίασης αφίσας για τους σπουδαστές Γραφιστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Διαγωνισμό με θέμα την αντιμετώπιση της νεανικής βίας διοργάνωσε  η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «’C YOU!’ Οι κοινότητες προλαμβάνουν τη νεανική βία», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος DAPHNE III της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο διαγωνισμός προκηρύχτηκε τον Οκτώβριο του 2012, με σύνθημα «ΔΕΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗ ΒΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!», και απευθυνόταν σε νέους από 15 έως 25 ετών, καλώντας τους να παρουσιάσουν το έργο τους στις κατηγορίες φωτογραφία, video, ζωγραφική, θεατρικό δρώμενο, μουσική σύνθεση, χορός, κείμενο, κολάζ, χειροτεχνία και αφίσα.
Το βραβείο για την καλύτερη αφίσα ανάμεσα σε 80 ομάδες, κέρδισαν οι σπουδαστές Γραφιστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το βραβείο για λογαριασμό των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέλαβε ο υπεύθυνος του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών κ. Γιώργος Σκόδρας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στο Block 33.

Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετείχαν η κα Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια, Κοσμητόρισσα της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, ο κος Γιώργο Γκολφίνο, Εικαστικός, Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, ο κος Μάνος Κοντολέων, Πεζογράφος, Διηγηματογράφος, Κριτικός, και ο κος Γιώργος Τούλας, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του περιοδικού Parallaxi.
Η βράβευση των σπουδαστών Γραφιστικής είναι μία ακόμη σημαντική επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις που κερδίζουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα σπουδών.






ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">