Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Διεθνής διάκριση για την υπεύθυνη Γραφιστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ζωή Κατσιγιάννη!


Διεθνή διάκριση απέσπασε η κ. Ζωή Κατσιγιάννη, υπεύθυνη της ειδικότητας Γραφιστικής στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Infographic Designer του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, στο «14ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Εφημερίδας», προσελκύοντας εύσημα για την Ελλάδα, και κατ’ επέκταση για τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό όμιλο της χώρας μας: τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!   

Η καταξιωμένη επαγγελματίας κ. Ζωή Κατσιγιάνη -η οποία ανήκει στο team του έμπειρου διδακτικού προσωπικού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους
επαγγελματίες στην αγορά εργασίας- τιμήθηκε με 3 βραβεία για την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», στον τομέα «Infographic», από την κριτική επιτροπή, η οποία εξέτασε 232 υποψηφιότητες από ειδησεογραφικές εφημερίδες 25 ευρωπαϊκών χωρών.

Η βράβευση της κ. Κατσιγιάννη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης για τη βράβευση των καλύτερων εφημερίδων της Ευρώπης (14ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Εφημερίδας) στο Δημαρχείο της Βιέννης, την Τρίτη 7 Μαΐου, παρουσία 600 αρχισυντακτών, συντακτών, σχεδιαστών και ανθρώπων του Τύπου από ολόκληρη την Ευρώπη.

Το μεγάλο βραβείο του διαγωνισμού «European Newspaper Award» απέσπασαν πέντε εφημερίδες από τη Νορβηγία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Ακόμα μία επιτυχία προς επίρρωση του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που αντιπροσωπεύει ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών (Art & Design) των ΙΕΚ ΞΥΝΗ- Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας & Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος, Τεχνικός Διακόσμησης, Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων-  ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση στον κλάδο των Εφαρμοσμένων Τεχνών. 

 *INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500, www.iek-xini.edu.gr  / www.xinisfestival.edu.gr / www.facebook.com/xiniseducationfestival