Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Interface: Νέες τάσεις στο Web Design


Μέσα σε ένα bar στην καρδιά της νεανικής κίνησης της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βαλωρίτου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Xinis Education Festival 2013. 

Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαρτίου, στο basement του bar Partizan (Βαλαωρίτου 9) που ενδείκνυται για την φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα: «Interface: Νέες τάσεις στο Web Design», και ο εισηγητής Απόστολος Κρητικός (BSc & MSc στην Πληροφορική), καθηγητής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College, παρουσίασε
στο κοινό τις νέες τάσεις στο γραφικό περιβάλλον διεπαφής με το χρήση. Στη συνέχεια, ακολούθησε workshop, όπου μέσα σε 45’ ο κος Κρητικός δημιούργησε ένα διαδικτυακό παιχνίδι και μία εφαρμογή κινητού, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου και παρουσιάζοντας ζωντανά τις νέες τάσεις στο interface.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές, απόφοιτοι και επαγγελματίες της Πληροφορικής και της Γραφιστικής, καθώς και  fans του Xinis Education Festival, οι οποίοι το παρακολουθούν σταθερά από τις διοργανώσεις των προηγούμενων ετών. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!

http://www.xinisfestival.edu.gr/